22 apr Bastogne Cheesecake
Bastogne Cheesecake
8-10
stk.20
min.20
min.Bastogne kiks.. Mums.. og så i cheesecake.. Endnu mere mums!
Den er super nem at lave med kun få ingredienser og så er den altså alt for lækker! I hvert fald ifølge os herhjemme. En sprød kiksebund af både Bastogne kiks og Digestive kiks og en lækker cremet cheesecake med Bastogne kiks. Cheesecaken kan med fordel laves en dag i forvejen, så den er helt kold, når den skal serveres. Jeg har ret mange opskrifter på forskellige cheesecakes på bloggen, f.eks. den populære Kinder Bueno cheesecake eller med daim osv.
Følg os på Instagram for at få del i flere af vores opskrifter.
Ingredienser
- BUNDEN
150 g Digestive kiks
140 g Bastogne kiks
150 g Smør
- CHEESECAKE
650 g Flødeost
200 g Sukker
1 tsk Vaniljesukker
150 g Bastogne Kiks
- PYNT
Piskefløde
Bastogne kiks og toffifee chokolade
Fremgangsmåde
- BUNDEN
- Gør en springform (22 cm) klar med bagepapir på og kageplast rundt om. Spray den med fedt spray.
- Blend kiksene.
- Smelt smørret i en gryde på lav varme og tilsæt de blendede kiks og rør det sammen.
- Tryk kiksemassen ud i bunden af springformen. Sørg for at overfladen og især kanten er pænt lige.
- Kom kikse-bunden i køleskabet, imens cheesecaken laves.
- CHEESECAKE
- Hak Bastogne kiksene i store stykker (vurder selv, hvor store de skal være).
- Pisk flødeost, sukker og vaniljesukker på medium hastighed indtil det er cremet.
- Tilsæt kiksene og vend det i.
- Kom cheesecaken på køl over natten eller i mindst 8-10 timer.
- PYNT
- Tag cheesecaken ud af formen.
- Pynt med flødeskum, kiks og toffifee chokolade eller andet.
Noter
- u003cliu003eu003c/liu003e
Har du lavet denne opskrift?
Tag @cake.momster på Instagram og hashtag det #cakemomster
Sorry, the comment form is closed at this time.