Kanelkage

Kanelkage

Kanelkage med kaffeglasur

0 from 0 votes
Recipe by CakeMoMster Course: CakeCuisine: cinnamonDifficulty: Easy
Antal

8-10

stk.
Forberedelses tid

20

min.
Bagetid

35-40

min.
Tid i alt

60

min.

Ingredienser

  • 100 g Blødt smør

  • 150 g Sukker

  • 1 tsk Vaniljesukker

  • 175 g Hvedemel

  • 2,5 tsk Kanel (stødt)

  • 1 tsk Natron

  • dl Kærnemælk

  • KAFFEGLASUR
  • 30 g Smør

  • 150 g Flormelis

  • 1 spsk Kakaopulver

  • 1 tsk Vaniljesukker

  • 2 spsk Færdiglavet kaffe

Fremgangsmåde

  • KANELKAGE
  • Pisk smør, sukker og vaniljesukker luftigt (8-10 min).
  • Bland hvedemel, kanel og natron sammen i en skål.
  • Pisk skiftevis lidt melblanding og kærnemælk i smørblandingen indtil alt er i dejen.
  • Sprøjt en 20 cm springform med bagespray og hæld dejen heri.
  • Bages ved 180 grader i cirka 35-40 min.
  • Tag kagen ud af ovnen, men tag den ikke ud af formen.
  • Kagen skal afkøles før glasuren kommes på.
  • KAFFEGLASUR
  • Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op ved lav varme.
  • Rør rundt ind til glasuren bliver til en ensartet masse.
  • Hæld glasuren over kanelkagen og fordel det med en kniv.
  • Pynt evt. kanelkagen med mørk chokolade.

Noter

    u003cliu003eu003c/liu003e

Har du lavet denne opskrift?

Tag @cake.momster på Instagram og hashtag det #cakemomster

Tags:
, , ,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.