29 nov Daim Trøfler
Daim trøfler
30-40
stk.30
min.30
min.60
min.Har du rest tilovers fra en kage? Eller har du bare lyst til de lækreste knasende trøfler? Så synes jeg, at du skal lave de her lækre daim trøfler! De er dyppet i chokolade og giver en rigtig god smag og knas med de frysetørrede hindbær og daimstykkerne over. Og så er de bare super nemme at lave og kræver ikke særlig mange ingredienser. Hvis ikke du har kagerester, men bare vil lave de her lækre daim trøfler, kan du bare bage en halv portion chokoladekage fra min oreo kage.
Ingredienser
- Kagen
½ portion Chokoladekage fra oreo kagen (https://www.cakemomster.dk/2020/09/13/oreo-kage/)
- Trøfler
40 g Blødt smør
2 spsk Hindbær syltetøj
2 spsk Romessens
- Pynt
100 g Lys chokolade
100 g Mørk chokolade
100 g Daim
4 spsk Frysetørret hindbær (jeg bruger den fra Svansø)
Fremgangsmåde
- Smuldr chokoladekagen i en skål.
- Tilsæt smør, syltetøj og romessens og saml dejen. Tilsæt lidt ad gangen, indtil du synes, du har fået den rigtige konsistens til at trille kugler.
- Tril dejen til små kugler.
- Sæt kuglerne på køl i mindst en halv time.
- Pynt
- Smelt lys og mørk chokolade over vandbad.
- Hak daim i små stykker.
- Dyb trøflerne i den smeltede chokolade og drys daim og frysetørrede hindbær over. Jeg plejer at stikke grillspyd eller tandstikker i trøflen og dyppe det i chokoladen.
- Kom trøflerne i køleskabet, og der går ikke ret længe, før trøflerne er klar til at blive spist.
Noter
- u003cliu003eu003c/liu003e
Har du lavet denne opskrift?
Tag @cake.momster på Instagram og hashtag det #cakemomster
Sorry, the comment form is closed at this time.