29 nov Cheesecake med hvid chokolade
Cheesecake med hvid chokolade
8-10
stk.20
min.20
min.Hvis du aldrig har smagt cheesecake før, synes jeg, at du skal prøve at lave denne her. For det første er den super nem at lave og for det andet er det verdens bedste cheesecake! I hvert fald ifølge os herhjemme. En sprød kiksebund af Digestive kiks og en lækker cremet cheesecake med hvid chokolade er bare sagen! Cheesecaken kan med fordel laves en dag i forvejen, så den er helt kold, når den skal serveres. Jeg har ret mange opskrifter på forskellige cheesecakes på bloggen, f.eks. den populære Kinder Bueno cheesecake eller med daim osv.
Ingredienser
- BUNDEN
300 g Digestive kiks
150 g Smør
- CHEESECAKE
600 g Flødeost
225 g Sukker
75 g Hvid chokolade
1 tsk Vaniljesukker
- PYNT
40 g Hvid chokolade
Valgfrit Nutella eller kinder maxi
Fremgangsmåde
- BUNDEN
- Gør en springform (22 cm) klar med bagepapir på og kageplast rundt om. Spray den med fedt spray.
- Blend kiksene.
- Smelt smørret i en gryde på lav varme og tilsæt de blendede kiks og rør det sammen.
- Tryk kiksemassen ud i bunden af springformen. Sørg for at overfladen og især kanten er pænt lige.
- Kom kikse-bunden i køleskabet, imens cheesecaken laves.
- CHEESECAKE
- Riv 75 g hvid chokolade med et rivejern.
- Pisk flødeost, sukker, 75 g revet hvid chokolade og vanillesukker sammen med en el-misker.
- Tag formen ud af køleskabet og hæld massen ud over bunden.
- Kom cheesecaken på køl over natten eller i mindst 8-10 timer.
- PYNT
- Tag cheesecaken ud af formen.
- Riv hvid chokolade med et rivejern og drys det over cheesecaken
- Vi kan godt lide at spise den med smeltet nutella og/eller kinder maxi ved siden af.
Noter
- u003cliu003eu003c/liu003e
Har du lavet denne opskrift?
Tag @cake.momster på Instagram og hashtag det #cakemomster
Sorry, the comment form is closed at this time.