13 sep Snickers brownie kage
Snickers Brownie Kage
Antal
20
stk.Forberedelses tid
45
min.Bagetid
25
min.Tid i alt
70
min.Hvis du kan lide snickers, vil du ELSKE denne her Snickers Brownie kage. De bliver skåret ud i små mundrette bidder, og Milas og jeg kan sagtens spise flere af dem på en dag! Kagen består af en lækker svampet broniebund med en virkelig lækker peanut-karamel fyld over og toppet med chokolade fudge.
Ingredienser
- BROWNIE BUND
100 g Smør
50 g Mørk chokolade (55-60%)
2 stk Æg
240 g Sukker
1 tsk Vaniljesukker
90 g Hvedemel
35 g Kakaopulver
½ tsk Salt
- PEANUT-KARAMEL
170 g Sukker
2 dl Piskefløde
50 g Smør
½ tsk Salt
125 g Usaltet peanuts
- CHOKOALDE FUDGE
30 g Mørk chokolade (55-60%)
125 g Lys chokolade
50 g Sukker
50 g Lys sirup
100 g Piskefløde
50 g Smør
Fremgangsmåde
- BROWNIE BUNDEN
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Smelt smøret sammen med chokoladen over vandbad og lad det afkøle.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggemasse
- Sigt hvedemel, kakaopulver og salt og vend det i æggemassen.
- Vend det smeltede smør og chokolade i.
- Hæld dejen i en smurt kageform (ca. 26×26 cm).
- Bages i cirka 25 min.
- Brownien skal køles helt af, før peanut-karamellen laves.
- PEANUT-KARAMEL.
- Smelt sukkeret ved medium varme til gylden karamel i en pande (det tager lidt tid).
- Hæld piskefløden i (meget lidt ad gangen) og rør godt rundt, ind til det er helt smeltet.
- Kom karamellen i en skål.
- Tilsæt straks smøret og saltet og rør godt rundt.
- Vend peanutsene i og hæld det straks over brownien.
- Sæt det på køl i cirka en halv time, i mens chokolade fudge laves.
- CHOKOLADE FUDGE
- Hak mørk og lys chokolade og kom det i en skål. Stil skålen til side.
- Varm sukker, lys sirup og piskefløde op i en gryde lige inden det når kogepunktet.
- Tilsæt smøret og rør godt rundt.
- Hæld det over chokoladen i skålen og rør det godt rundt til alt chokoladen er smeltet.
- Hæld det over kagen og kom kagen i køleskabet til natten over.
- Skær kagen ud i små mundrette bidder med en skarp kniv.
Noter
- Kagen skal laves dagen før, den skal serveres.
Har du lavet denne opskrift?
Tag @cake.momster på Instagram og hashtag det #cakemomster
Sorry, the comment form is closed at this time.