Snickers brownie kage

Snickers brownie kage

Snickers Brownie Kage

0 from 0 votes
Recipe by CakeMoMster Course: cakeCuisine: Snickers BrownieDifficulty: Medium
Antal

20

stk.
Forberedelses tid

45

min.
Bagetid

25

min.
Tid i alt

70

min.

Hvis du kan lide snickers, vil du ELSKE denne her Snickers Brownie kage. De bliver skåret ud i små mundrette bidder, og Milas og jeg kan sagtens spise flere af dem på en dag! Kagen består af en lækker svampet broniebund med en virkelig lækker peanut-karamel fyld over og toppet med chokolade fudge.

Ingredienser

  • BROWNIE BUND
  • 100 g Smør

  • 50 g Mørk chokolade (55-60%)

  • 2 stk Æg

  • 240 g Sukker

  • 1 tsk Vaniljesukker

  • 90 g Hvedemel

  • 35 g Kakaopulver

  • ½ tsk Salt

  • PEANUT-KARAMEL
  • 170 g Sukker

  • 2 dl Piskefløde

  • 50 g Smør

  • ½ tsk Salt

  • 125 g Usaltet peanuts

  • CHOKOALDE FUDGE
  • 30 g Mørk chokolade (55-60%)

  • 125 g Lys chokolade

  • 50 g Sukker

  • 50 g Lys sirup

  • 100 g Piskefløde

  • 50 g Smør

Fremgangsmåde

  • BROWNIE BUNDEN
  • Tænd ovnen på 175 grader.
  • Smelt smøret sammen med chokoladen over vandbad og lad det afkøle.
  • Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggemasse 
  • Sigt hvedemel, kakaopulver og salt og vend det i æggemassen.
  • Vend det smeltede smør og chokolade i.
  • Hæld dejen i en smurt kageform (ca. 26×26 cm).
  • Bages i cirka 25 min.
  • Brownien skal køles helt af, før peanut-karamellen laves.
  • PEANUT-KARAMEL.
  • Smelt sukkeret ved medium varme til gylden karamel i en pande (det tager lidt tid).
  • Hæld piskefløden i (meget lidt ad gangen) og rør godt rundt, ind til det er helt smeltet.
  • Kom karamellen i en skål.
  • Tilsæt straks smøret og saltet og rør godt rundt.
  • Vend peanutsene i og hæld det straks over brownien.
  • Sæt det på køl i cirka en halv time, i mens chokolade fudge laves.
  • CHOKOLADE FUDGE
  • Hak mørk og lys chokolade og kom det i en skål. Stil skålen til side.
  • Varm sukker, lys sirup og piskefløde op i en gryde lige inden det når kogepunktet.
  • Tilsæt smøret og rør godt rundt.
  • Hæld det over chokoladen i skålen og rør det godt rundt til alt chokoladen er smeltet.
  • Hæld det over kagen og kom kagen i køleskabet til natten over.
  • Skær kagen ud i små mundrette bidder med en skarp kniv.

Noter

  • Kagen skal laves dagen før, den skal serveres.

Har du lavet denne opskrift?

Tag @cake.momster på Instagram og hashtag det #cakemomster

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.