13 sep Daim Cheesecake
Daim cheesecake
Antal
10-12
stk.Forberedelses tid
15
min.Bagetidmin.
Tid i alt
15
min.Denne her uimodståelige og cremede daim cheesecake er én af Milas og mit bedste cheesecakes. Det tager næsten ingen tid at lave den, og når der tages et bid af den, får man både den cremede cheesecake smag og den knasende smag af daim chokolade. Cheesecake fyldet laves uden husblas, så det er vigtigt, at man enten laver den om morgenen og serverer den om aftenen, eller at man venter til dagen efter med at servere og skære i den. Lækker, er den altså!
Ingredienser
- BUND
300 g Digetive kiks
150 g Smør
- CHEESECAKE
660 g Flødeost
200 g Sukker
1 tsk Vaniljesukker
112 g Daim chokolade
- PYNT (valgfri)
Daim chokolade
Fremgangsmåde
- BUNDEN
- Gør en springform (22 cm) klar med bagepapir på. Spray den med fedt spray.
- Blend kiksene.
- Smelt smørret i en gryde på lav varme og tilsæt de blendede kiks og rør det sammen.
- Tryk kiksemassen ud i bunden af springformen. Sørg for at overfladen og især kanten er pænt lige.
- Kom kikse-bunden i køleskabet, imens cheesecaken laves.
- CHEESECAKE
- Hak daim chokoladen i store stykker (vurder selv, hvor store de skal være).
- Pisk flødeost, sukker og vaniljesukker på medium hastighed indtil det er cremet.
- Tilsæt det hakkede daim chokolade og vend det i.
- Tag kiksebunden ud af køleskabet og hæld cheesecaken ud over bunden.
- Kom cheesecaken på køl over natten eller i mindst 8-10 timer.
- PYNT
- Tag cheesecaken ud af formen.
- Pynt med hakkede daim chokoladestykker.
Noter
- u003cliu003eu003c/liu003e
Har du lavet denne opskrift?
Tag @cake.momster på Instagram og hashtag det #cakemomster
Sorry, the comment form is closed at this time.