12 aug Ferrero rocher cupcakes
Ferrero rocher cupcakes
Antal
16
stk.Forberedelses tid
40
min.Bagetid
20-25
min.Tid i alt
60-65
min.De her cupcakes er chokoladebomber fyldt med lækker nutella overraskelse i midten. De er toppet med en virkelig lækker ferrero rocher frosting, som vil smelte i munden. Ikke nok med det, er de toppet med ferrero rocher og hasselnødder, som bare er prikken over i’et. De er oven i købet super nemme at lave!
Ingredienser
200 g Hvedemel
60 g Kakaopulver
1 tsk Natron
½ tsk Bagepulver
1 tsk Salt
2 stk Æg (stuetempereret)
250 g Sukker
1 tsk Vaniljesukker
170 g Mayonnaise
200 ml Kaffe
- NUTELLA FROSTING
150 g Smør
200 g Flormelis (sigtet)
200 g Nutella (smeltet og afkølet)
2 tsk Vaniljesukker
250 g Flødeost (Philadelphia)
- FYLD
200 g Nutella
- TOPPING
Valgfri Ferrero Rocher chokolade
Valgfri Hasselnødder
Fremgangsmåde
- CUPCAKES
- Tænd ovnen på 165 grader.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker i ca. 10 min på medium hastighed.
- Tilsæt mayonnaise og pisk indtil en ensartet masse, ikke længere end 30 sek.
- Sigt hvedemel, kakaopulver, natron, bagepulver og salt.
- Vend det i dejen sammen med kaffen.
- Fordel dejen i 16 muffinsforme (fyld formene op med cirka 3/4 dej).
- Bag i 20-25 min.
- NUTELLA FROSTING
- Brug cookie krogen på køkkenmaskinen for at få den perfekte konsistens.. Alm. håndmixer kan også anvendes.
- Pisk smør i cirka 3 min på medium hastighed.
- Tilsæt flormelis og pisk i cirka 5 min.
- Tilsæt smeltet nutella, vaniljesukker og flødeost og pisk i cirka 2-3 min.
- OPBYGNING
- Lav huller i de afkølede muffins med et sprøjtetyl eller med en kniv.
- Fyld hullerne med nutella fyldet.
- Sprøjt til sidst ferrero rocher frostingen på.
- Pynt cupcaksene ved at komme ferrero rocher chokolade og hakket hasselnødder på toppen af dem.
Noter
Har du lavet denne opskrift?
Tag @cake.momster på Instagram og hashtag det #cakemomster
Sorry, the comment form is closed at this time.