Red Velvet popcakes

Red Velvet popcakes

Red velvet popcakes

4 from 4 votes
Recipe by CakeMoMster Course: CakesCuisine: PopcakesDifficulty: Nemt
Antal

25

stk.
Forberedelses tid

30

min.
Bagetid

55-60

min.
Tid i alt

90

min.

Disse lækre godbidder vil være højdepunktet til din næste fest. Jeg har lavet dem til nogle babyshowers og de har altid været et hit. Både fordi de er så lækre, men også fordi de er så fine.
Til en red velvet kage hører der naturligvis også en lækker creme cheese frosting til, hvilket også er tilfældet her. Til sidst bliver de dyppet i hvid chokolade, som giver popcaksene en lækker smag af kage og chokolade .

Ingredienser

  • 75 g Smør

  • 175 g Sukker

  • 1 tsk. Vaniljesukker

  • 1 stk Æg

  • 150 g Hvedemel

  • ½ tsk Salt

  • ½ tsk Natron

  • ½ tsk Bagepulver

  • 1 tsk Kakaopulver

  • 1,25 dl Kærnemælk

  • 1,5 tsk Eddike

  • 20 ml Rød frugtfarve

  • Creme cheese frosting
  • 100 g Smør

  • 100 g Flormelis

  • 100 g Hvid chokolade

  • 1 tsk Vaniljesukker

  • 125 g Flødeost

  • Overtræk
  • 300 g Hvid chokolade

  • Pynt
  • Frysetørrede hindbær

  • Pinde / Kraftige sugerør

Fremgangsmåde

  • Red velvet kagen
  • Pisk smør, sukker og vaniljesukker luftigt.
  • Tilsæt ægget. Pisk i cirka 8-10 min.
  • Sigt hvedemel, salt, natron og kakaopulver.
  • Bland kærnemælk, eddike og rød frugtfarven.
  • Pisk skiftevis lidt melblanding og kærnemælksblanding i smørblandingen indtil alt er i dejen.
  • Fyld dejen i en smurt springform.
  • Bages ved 180 grader i 55-60 min.
  • Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle.
  • Creme cheese frosting
  • Smelt hvid chokolade over vandbad. Stil det til siden.
  • Pisk smørret i cirka 3 min på medium hastighed.
  • Tilsæt flormelis og pisk i cirka 5 min.
  • Tilsæt det smeltede chokolade, vaniljesukker og flødeost og pisk i cirka 2-3 min.
  • Opbygning
  • Bryd kagen i mindre stykker og tilsæt creme cheese frosting i lidt efter lidt, indtil du synes, at der kan laves kugler ud af dejen.
  • Form kagedejen til kugler (ca. 4 i diameter). Stik et sugerør i hver kugle.
  • Stil dem i fryseren i cirka 30 min.
  • Overtræk
  • Smelt det hvide chokolade over vandbad.
  • Tag popcaksene ud af fryseren og dyb dem i det smeltede chokolade.
  • Pynt kagerne med frysetørrede hindbær.
  • Stil de færdigpyntede popcakes i høje glas, så de ikke vælter.

Noter

Har du lavet denne opskrift?

Tag @cake.momster på Instagram og hashtag det #cakemomster

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.